10.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes házhozszállítás

Hogyan méregtelenít a zöld tea?

2017 December 30

Hogyan méregtelenít a zöld tea?

A méregtelenítés az utóbbi időkben igen népszerű lett. Többféle diéta és táplálkozási tanács áll rendelkezésünkre ha szeretnénk a méregtelenítés előnyeit élvezni.

Azonban a rendelkezésre álló módszerek közül, a zöld tea méregtelenítő diétája egyre népszerűbb minden korosztály számára.

Függetlenül attól, hogy a 20-as éveiben járó fiatal nő szeretne lefogyni vagy a 40-es éveiben járó nő keresi az egészséges életmódhoz szükséges étrendet, a zöld tea méregtelenítő hatása mindenki számára hasznos lehet, segítve a kitűzött egyéni célok elérését.

A méregtelenítés zöld teával egy ősi módszer, amely természetes úton segít megszabadulni a méreganyagoktól és a betegségektől. Nemcsak egészségjavító hatása van, hanem magas antioxidáns tartalmának köszönhetően segít több rákfajta, pszichológiai és krónikus betegségek elleni küzdelemben.

Méregtelenítés során a zöld tea segít a felhalmozott szennyeződéseket és méreganyagokat kitisztítani a szervezetünkből. Ha havonta legalább egyszer zöld tea méregtelenítő kúrát tartunk, azzal sokat tehetünk az egészségünkért. Segít megelőzni a légúti- és bakteriális megbetegedéseket, az ételmérgezést, valamint pozitív hatással lehet életmódunkra is.

A zöld tea méregtelenítés után az egész test megtisztul, ami hozzájárul az egészséges keringéshez és segít a fogyásban is.

Zöld tea méregtelenítő rutin

A zöld tea méregtelenítő diéta során érdemes a nap folyamán mindig ugyanazt a rutint követni, hogy a hatása még eredményesebb legyen. A következő rutin követését ajánljuk:

Zöld tea fogyasztás reggel

A méregtelenítő zöld tea rutint nem feltétlenül kell egy csésze zöld teával kezdeni. A méregtelenítés során tanácsos a napot olyan folyadékkal elkezdeni, ami tisztítja a szervezetünket és beindítja a bélmozgást. Kezdjük a napot például egy pohár meleg citromos vízzel. Ez az ital egyszerűen csak aktiválja a szerveket és beindítja az anyagcserét.

Ezután igyunk egy csésze zöld teát és töltsük fel magunkat egy nagy adag antioxidánssal, energizáló vitaminokkal és tápanyagokkal, amire egy aktív kezdéshez szükségünk van. 10-15 perc múlva ehetünk is, lehetőleg válasszunk termelői piacról beszerzett gyümölcsöket és nyers zöldségeket.

Egész nap zöld teát kell innom?

Amikor úgy érzed, hogy éhes vagy, igyál egy csésze zöld teát. Bármilyen formában fogyasztható - melegen, hidegen vagy akár természetesen, például jázminnal ízesítve. Mindössze ki kell tapasztalni, hogy melyik az a verzió, amelyik a legjobban növelheti számunkra a zöld tea méregtelenítő hatását.

Szabad inni lefekvés előtt?

Könnyű vacsorák, mint például saláták, kellemes kísérője lehet egy csésze forró zöld tea. Javítja az anyagcserét és elősegíti a méregtelenítést. Ennek köszönhetően a fogyókúrázóknak is ajánlott esténként a zöld tea fogyasztás.

A zöld tea méregtelenítő hatásának eléréséhez tanácsos a fenti rutint követni 7, 14 vagy 28 napig. A méregtelenítés hatásait legnagyobb mértékben akkor fogjuk tapasztalni ha életmódunkon is változtatunk. Első lépések között legyen a koffeintartalmú és alkoholos italok és feldolgozott élelmiszerek kerülése a méregtelenítő céljaink eléréséhez.

Tehát a zöld tea méregtelenítheti a testedet? Természetesen, ha követed a fenti tanácsokat, amennyiben szükséges változtatsz életmódodon, és elkezdesz tudatosan táplálkozni!

forrás: http://www.healthglimmer.com/how-green-tea-detox-your-body/