10.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes házhozszállítás

Szállítás & Fizetés

Szállítás

Az ország teljes területén vállalunk kiszállítást.

Jelenleg két formában, azaz háztól házig vagy CsomagPontra lehet kérni a csomagok kiszállítását, melynek díja a rendelés értékének függvényében változik.

0 Ft – 9999 Ft         990 Ft
10.000 Ft felett        INGYENES

A csomagpontokra a kiszállítás ugyanannyiba kerül, mint a házhoz szállítás. 

A háztól házig szállítás során ha esetleg nem tudod átvenni a csomagot akkor a futár másnap újra megkísérli kézbesíteni.

CsomagPontra történő szállítás esetén 200 településen található több, mint 500 átvevőhely közül kiválaszthatod a hozzád legközelebb esőt. Amennyiben CsomagPontra kéred a szállítást, akkor a rendelés során a szállítási adatoknál, a CsomagPont címét add meg szállítási címnek. Csomagpont keresés itt: http://www.csomag.hu/csomagpont-kereso 

A CsomagPonton 5 munkanapon belül, személyes okmányod bemutatásával, az üzlet nyitvatartási ideje alatt tudod átvenni a csomagot.

Csomagjainkat a GLS futárszolgálattal szállítjuk ki. Amennyiben követni szeretnéd a csomagod útját, akár azt is megteheted. Csak írd be a csomagszámodat a csomagkeresőbe itt https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes 

Ha további kérdésed lenne a kiszállítással kapcsolatban, akkor a GLS elérhetőségeit itt találod: kapcsolat https://gls-group.eu/HU/hu/gls-elerhetoseg 

Fizetés

Webshopunkban bankkártyás és előre utalás fizetési lehetőségek közül lehet választani.

Bankkártyás fizetés
A rendelésedet Simplepay-en keresztül tudod bankkártyával fizetni. A SimplePay (https://www.otpmobil.hu/) rendszerén keresztül bonyolított tranzakciók biztonságát az OTP Bank informatikai háttere szolgáltatja. A tranzakciók biztonságosak és kódoltak.

Ezekkel a kártyákkal lehet fizetni: 
VISA, VISA Electron, Mastercard, Maestro, American ExpressElőre utalás
Amennyiben ezt a fizetési módot választod, e-mailen kapni fogsz egy visszaigazolást rendelésedről és a további teendőkről. A rendelésed végösszegét a következő bankszámlaszámra tudod majd átutalni.

Banki adatok:
Emri Beáta e.v.
OTP Bank Nyrt.
OTP bankszámlaszámunk: 11773346-21403745-00000000

A megjegyzésbe írd majd bele a rendelésed számát.

Csomagodat akkor tudjuk átadni a futárnak, ha az utalás megérkezett. A csomagod feladásakor e-mail értesítést küldünk.